English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Ο πρώτος τραγουδιστής των Rolling Stoner,Brian Jones πέθανε εδώ..

www.tips-fb.com

O Brian Jones των  Rolling Stones βρέθηκε ακίνητος στο κάτω μέρος της πισίνας του στις 23:15 το βράδυ της 2ας Ιουλίου 1969, στο σπίτι του στο Cotchford Farm στο Sussex.



Οι συνθήκες γύρω από το θάνατο του είναι μυστηριώδεις. Η έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρει «θάνατος από ατύχημα", και πως το ήπαρ και η καρδιά του ήταν σε ασχημη κατάσταση από την κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε από έναν κατασκευαστή που εργάζονται στο σπίτι που ονομάζεται Frank Thorogood.

Εδώ είναι ο Frank Thorogood (ο φαλακρός τύπος μπροστά δεξιά) που παρευρέθηκε στην κηδεία του Jones - απεικονίζεται εδώ με τον Bill Wyman και Charlie Watts. Μερικές εκθέσεις υποστηρίζουν ότι Thorogood στην πραγματικότητα ομολόγησε τη δολοφονία στο κρεβάτι του θανάτου του το 1993.



Τα πλακίδια αφαιρέθηκαν, τον Οκτώβριο του 2000, κατά τη διάρκεια ανακαινίσεων από τους νέους ιδιοκτήτες της Cotchford Farm και δωρηθηκαν στο Club Brian Jones Fan. Τα 2,5 × 2,5 × 1,2 εκατοστά τετράγωνα πλακίδια τοποθετηθηκαν με μια φωτογραφία του Brian και το πιστοποιητικό γνησιότητας πωλείται για £ 130 (210 $ ΗΠΑ) η κάθε μία.



Τα πλακίδια που πωλούνται με την υπόσχεση ότι ένα μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για να ανεγεθεί ένα άγαλμα του Jones στη γενέτειρά του Cheltenham. Στις 3 Ιουλίου 2005, η χάλκινη προτομή του Jones έγινε από το Brian Jones Fan Club Cheltenham και τελικά παρουσιάστηκε στο Εμπορικό Κέντρο Beechwood στη γενέτειρά του Cheltenham, Gloucestershire.


Παρακάτω είναι μερικές φωτογραφίες απο την κηδεία του Brian Jones










 Brian Jones (28 February 1942 – 3 July 1969)