English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Ο τραγουδιστής των Alice in Chains, Layne Staley πέθανε εδώ..

www.tips-fb.com

O Layne Staley, τραγουδιστής των Alice In Chains βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα και τον πατριό του σον 5ο όροφο της πολυκατοικίας του, στο Grandview Plaza στις 20 Απριλίου 2002. Η μητέρα του είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία του Σιατλ οτι είχε να δει και να ακούσει το γιό της πάνω απο 2 εβδομάδες




Η αστυνομία του Σιάτλ πήγε στο condo,στον πέμπτο όροφο περίπου στις 17:40 της Παρασκευή 20  Απριλιου. Κλώτσησαν για να σπάσουν στην πόρτα και βρήκαν το σώμα του Layne σε έναν καναπέ, που φωτίζονταν από μια τηλεόραση που τρεμοπαιζε. Δίπλα του υπήρχαν  πολλά σπρέι και κουτιλα απο  στο πάτωμα, και λίγο πιο πέρα ποσότητες κοκαίνης που προφανώς είχε χρησιμοποιηθει. Το σώμα του ήταν περιτριγυρισμένο από διάφορα  ναρκωτικα και σύνεργα. Ο  Staley ζύγιζε μόνο 86 κιλά όταν βρέθηκε νεκρός. Ηταν νεκρός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Η έκθεση αυτοψίας αργότερα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Staley πέθανε μετά από έγχυση μείγματος ηρωίνης και κοκαΐνης που είναι γνωστή ως "speedball". Ο ιατροδικαστής King County εκτίμησε πως ο Staley πέθανε στις 5 του Απρίλη του 2002, ακριβώς 8 χρόνια μετά  τον Kurt Cobain (Ο Cobain βρέθηκε τρεις μέρες αργότερα, στις 8 Απριλίου).


Εδω ειναι οι φωτογραφίες απο το εσωτερικό του σπιτιού. Το σημείο με τον κόκκινο κύκλο είναι εκεί οπου βρισκόταν ο καναπές με τον Layne Staley επάνω.







Καθ 'όλη την άνοδο του συγκροτήματος , οι φήμες για τη χρήση ηρωίνης του Layne είχαν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια, και η μπάντα κατέληξε να ακυρώνει το 1994 μια ολοκληρη καλοκαιρινή περιοδεία με τους Metallica .Ο  Layne άρχισε να κάνει χρήση ηρωίνης και πάλι μετά από μια διαμονή το 1993 σε κέντρο αποτοξίνωσης. Η συνεχης χρήση ηρωίνης είχε αρχίσει να επηρεάζει την ικανότητά του να εκτελέσει, οπότε το συγκρότημα επέλεξε να μην περιοδεύσει και πάλι στα τέλη του 1995. Οι Alice in Chains επανήλθαν στο προσκήνιο στις 10 του Απριλίου του 1996 ν, για το MTV Unplugged. Ο Layne φαινόταν πολύ χλωμός και  ολόκληρο το σώμα του καλύπτονταν, συμπεριλαμβανομένων των χεριών του.


Εδώ είναι το βίντεο απο την τελευταία του εμφάνηση πριν πεθάνει



Τον Οκτώβριο του 1996, η αρραβωνιαστικιά του, Demri Parrott, έχασε τη ζωή της ως αποτέλεσμα  βακτηριακής ενδοκαρδίτιδας. Ήταν επίσης εξαρτημένη από την ηρωίνη και θεωρείται από τους περισσότερους  ότι ο θάνατός της έσπρωξε τον Layne στην τελικη του πτώση.




Layne Staley (August 22, 1967 – April 5, 2002)