English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

O Brad Nowell των Sublime πέθανε εδώ..

www.tips-fb.com

O Brad Nowell έπαιξε την τελευταία του συναυλία με την μπάντα του Sublime στις 24 Μαΐου 1996, στο Phoenix Theatre της Καλιφόρνια. Οι Sublime είχαν μόλις είχαν ξεκινησει μια εκδρομή ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία του ομότιτλου αλμπουμ τους"Sublime". 
Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από το τελευταίο του show.



Ο Brad ο οποίος μόλις είχε παντρευτεί και ήταν καθαρος για 5 μήνες ,πήρε ναρκωτικά πριν από την παράσταση. Το Pheonix Theatre  βρίσκεται στην οδό 201 Washington St, Πεταλούμα 94952. 


Μετά την παράσταση ο Brad πήγε σε ένα πάρτυ  ,στο Σαν Φρανσίσκο, όπου επρόκειτο να παίξουν το επόμενο βράδυ. Αργοτερα πήγε στο ξενοδοχείο του μαζί με κάποιον οπου και σνιφάραν κοκαίνη.

Oceanview Motel – 4340 Judah Street San Francisco, CA 94122

Αργ'οτερα τηλεφώνησε στη γυναίκα του και της είπε ότι την αγαπούσε και έπαιξε στην κιθάρα το  "Santa Monica» από τους  Everclear. Στη συνέχεια πήρε το σκυλο του "Dog Lou" για μια βόλτα στην παραλία, πήγε πίσω στο δωμάτιό του, που μοιραζόταν με τον ντράμερ Bud Gaugh και σνίφαρε για τελευταία φορά.


Ο Gaugh ξύπνησε και είδε τον Nowell  να βρίσκεται στη μέση του κρεβατιού, με τα γόνατα και τα πόδια του στο πάτωμα. Στην αρχή, υπέθεσε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος για ξαπλώσει στο κρεβατι. Ωστόσο,οταν τον παρατήρησε καλυτερα είδε οτι στο στομα του  είχε υπερβολική δόση ηρωίνης που αγόρασε απο το Chico,στην Καλιφόρνια. Ο Gaugh προσπάθησε να του κάνει  CPR ... και πήγε να τον ξεπλυνει   στην τουαλέτα και κάλεσε 911, αλλά ήταν αργά. Ο Bradley Nowell βρέθηκε νεκρός  σε ηλικία 28 με το σκύλο του, "Lou" στο πλευρό του στο κάτω μέρος του κρεβατιού.


Bradley James Nowell (February 22, 1968 – May 25, 1996)