English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Budd Dwyer: Η αυτοκτονία ενός εύθικτου πολιτικού - Ακολουθει σοκαριστικο βιντεο 18+

www.tips-fb.com


To 1987, ο αμερικάνος γερουσιαστής Budd Dwyer, αυτοκτονεί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου, μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες, δηλώνοντας αθώος για το σκάνδαλο δωροδοκίας για το οποίο είχε κατηγορηθεί. Εκείνος είχε την ευθιξία να δώσει τέρμα στη ζωή του. Το βίντεο της αυτοκτονίας του που έχει μεταδοθεί στο εθνικό δίκτυο των ΗΠΑ, το αναδημοσιεύουμε σήμερα, γιατί πιστεύουμε ότι εκφράζει αυτό που όλοι εμείς, οι προδομένοι Ελληνες, πιστεύουμε ότι ωφείλει να κάνει κάθε πολιτικός που κατηγορείται για διαφθορά, ποσο μάλλον όταν κατηγορείται για Εσχάτη Προδοσία. Σε μια χώρα, όπου οι πολιτικοί που κυβερνούν έχουν χάσει κάθε ίχνος τιμής και ηθικής, κάθε ίχνος ευθιξίας, σε μια χώρα όπου οι πολιτικοί κατηγορούνται από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους ως κλέφτες την ώρα που υπογράφουν αδιάφοροι την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και οδηγούν το λαό που εκπροσωπούν σε οικονομική γενοκτονία εν γνώση τους, την ώρα που οι ίδιοι συγκαλύπτουν κάθε οικονομικό σκάνδαλο που προκύπτει με τον ποιό χυδαίο και απροκάλυπτο τρόπο, η αυτοκτονία είναι η λογικη και όχι η ακραία πράξη που δικαιουται η κοινωνία να περιμένει από τους πρωτεργάτες της καταστροφής της. 




Η ιστορία

Ο Budd Dwyer, κατηγορήθηκε για ένα σκάνδαλο παρομοιο με αυτό της Ζήμενς. Στις αρχές της δεκαετίας του 80, η πολιτεία της Πενσυλβάνια ανακάλυψε ότι οι κρατικοί υπάλληλοι της, είχαν πληρώσει περισσότερους φορους εξαιτιας λαθών στον υπολογισμό παρακράτησης φόρων. Πολλές εταιρείες λογιστών διαγκωνίστηκαν τότε για ένα συμβόλαιο πολλών εκατομυρίων ωστε να διεκδικήσουν αποζημιώσεις για καθε υπάλληλο. το 1986, ο Dwyer που ήταν γερουσιαστής της Πολιτείας αυτης κατηγορήθηκε ότι δωροδοκήθηκε από μια τέτοια εταιρεία προκειμένου να "κερδισει" εκείνη το συμβόλαιο. Κατά τη διάρκεια της δίκης του αλλά και της καταδίκης του, επέμενε στην αθωότητά του υποστηρίζοντας ότι παγιδεύτηκε. Αυτοκτονησε μια μέρα πριν του ανακοινωθεί η ποινή, στις 22 Ιανουαρίου 1987.

Το βιντεο ειναι εξαιρετικά βίαιο και σοκαριστικό, ειδικά μετά τον πυροβολισμό. Μην το παρακολουθησετε ως το τέλος, αν νομίζετε οτι μπορεί να μην αντέξετε.