English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

R.I.P Whitney Houston.. 12-02-12

www.tips-fb.com




Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 48 ετών άφησε η Whitney Houston, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.


«Τα αίτια και η τοποθεσία του θανάτου της παραμένουν αδιευκρίνιστα», τόνισε η μάνατζέρ της, Kristen Foster σε δηλώσεις της στο Associated Press.


Η Whitney Houston θεωρούταν μια από τις πιο διάσημες εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας από τα μέσα της δεκαετίας του '80, σημειώνοντας παράλληλα τεράστια επιτυχία στην μεγάλη οθόνη στις αρχές της δεκαετίας του '90 με ταινίες όπως «The Bodyguard» και «Waiting to Exhale». Η φωνή της είχε εμπνεύσει πλήθος θαυμαστών της, με τα τα τραγούδια της «I have nothing» και «I will always love you» να θεωρούνται διαχρονικά.

Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά. Είχε μια κόρη, την Bobbi Kristina, με τον πρώην σύζυγό της, Bobby Brown, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι από το 1992 μέχρι το 2007. Οι καβγάδες τους είχαν γίνει πρωτοσέλιδο στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά των Η.Π.Α. πολλές φορές.



Γεννημένη στις 9 Αυγούστου 1963 έδειξε από νωρίς την κλίση της στο τραγούδι, με τον πρώτο της δίσκο, «Whitney Houston» (1985), να έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 25 εκατ. αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. 

Ο δίσκος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι το soundtrack της ταινίας «The Bodyguard» που περιέχει το τραγούδι «I Will Always Love You» το οποίο έγινε το σήμα κατατεθέν της διάσημης τραγουδίστριας.

Συμπρωταγωνίστρια με τον Kevin Costner στη συγκεκριμένη ταινία, είδε την καριέρα της να απογειώνεται και να γίνεται ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του Χόλυγουντ.

Η Whitney Houston κέρδισε δύο βραβεία Emmy, έξι Grammy, 30 Billboard Music Awards και 22 βραβεία American Music. Οι πωλήσεις των δίσκων της παγκοσμίως ξεπέρασαν τα 200 εκατομμύρια.

Με το album της «Whitney» έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα, που κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση του Billboard Chart από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του δίσκου.

Μόλις μια εβδομάδα πριν, η διάσημη τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί σε νυχτερινή της έξοδο με τον πιο σταθερό της φίλο, Ray-J, σε ένα εστιατόριο.







Πηγη: zougla.gr