English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Ανατριχιαστικές δολοφονίες μέσα σε σπίτια

www.tips-fb.com

Υπάρχουν περίεργα ερωτήματα γύρω από τους τόπους όπου έζησαν οι δολοφόνοι. Αλλοι έθαβαν τα θύματα τους μέσα στα σπίτια τους,άλλοι ζούσαν με τα νεκρά θύματα τους. Τι πραγματικά συνέβει όμως μέσα σαυτά τα σπίτια; Οι απαντήσεις βρισκονται παρακάτω μετά απο μία μικρή έρευνα του rip-people.


 Η παραπάνω εικόνα δείχνει το σπίτι τhw Lizzy Borden, όπου την έκοψε κομάτια ο πατέρας της και η θετή της  μητέρα. 



Το σπίτι της  Amanda Knox


Η παραπάνω εικόνα είναι απο  το σπίτι της Amanda Knox, η οποία  δολοφονησε τη Meredith Kercher στο κεντρικό προάστιο της ιταλικής Περούτζια. Το σπίτι βρίσκεται σε μια γραφική πόλη των 34.000 κατοίκων. . Η Περούτζια ήταν γνωστή για τη σοκολάτα της αλλα πλέον είναι  γνωστή για αυτη τη δολοφονία οπου τα μέσα ενημέρωσεις την έιχαν κατακλυσει. Ο Ιταλός φίλος της Meredith Kercher , Raffaele Sollecito καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη συμμετοχή του στη δολοφονία. Η υπόθεση τώρα είναι σε έφεση.


Το σπίτι του Ronald "Butch" DeFeo Jr.


Αν έχετε γεννηθεί στις αρχές του 1970, οι πιθανότητες είναι ότι θυμάστε τον Ronald "Butch" DeFeo  Ο Ronald σκότωσε τους γονείς του και τα τέσσερα μικρότερα αδέρφια του το 1977. Το σπίτι που βλέπετε παραπάνω βρίσκεται στην οδό 112 Ocean Avenue στο Amityville του Long Island.

Μεγαλωμένος από γονείς που είχαν ασυνήθιστο στυλ στην ανατροφή των παιδιών τους ,  ο "Butch" κακοποιούνταν απο τους γονείς του. Αργότερα, οι γονείς του πήγαν στο αντίθετο άκρο και τον αγόραζαν οτιδήποτε ήθελε. Αυτά τα αντιφατικά μηνύματα οδήγησαν τον  Butch να αρχίσει τα ναρκωτικά  όπως το LSD και η ηρωίνη ως έφηβος. Ο Butch προσπάθησε να σκοτώσει τον πατέρα του με ένα πιστόλι, αλλά το όπλο είχε κάποια βλάβη. Λίγο  καιρό μετά, ο Butch πήρε τελικά την εκδίκηση του. Οπλισμένος με ένα πυροβόλο όπλο, πυροβλολησε το κεφάλι του πατέρα του  συνέχεια διαμέλησε και το σώμα της μητέρας του , ενώ τα αδέλφια του είχαν επίσης πυροβοληθεί. Ένα από τα αδέλφια του, δεν πέθανε ακαριαία και είχε για αρκετή ώρα σπασμούς,σύμφωνα πάντα με τον Butch, οπου καθόταν και το κοιτούσε να πεθαινει.



Το σπίτι της Andrea Yates


Η Amanda έπνιξε τα παιδιά της στην μπανιέρα του σπιτιού της στο Lark Road του  Χιούστον, Τέξας. Ένιωσε ότι δεν ήταν μόνο μια κακή μητέρα, αλλά ότι ο διάβολος ήθελε να σκοτώσει τα παιδιά της.



Το σπίτι του Anthony Sewell


Το σπίτι ήταν δίπλα σε ένα εργοστάσιο αλλαντικών και ενός σφαγείου στο Imperial Avenue του Κλίβελαντ. Χάρη στο δύσοσμο περιβάλλον, οι γείτονες δεν μπορεσαν να ξεχωρίσουν τη δυσοσμία που προερχόταν απο το σπίτι.Αλλά ένα πράγμα ήταν σίγουρο. Ένας 50χρονος άνδρας με το όνομα Anthony Sewell δολοφόνησε  βαναυσα 10 άτομα στο παραπάνω σπιτι.
Τα θύματα ήταν μαύροι και άστεγοι και ναρκωμανείς για να μην μπορουν να φαίνονται ώς αγνοούμενοια 
Στους χώρους του σπιτιού , στα δωμάτια,στο υπόγειο και στον κήπο,αυτοι οι ανδρες και οι γυναίκες είχαν σαπίσει και άλλοι είχαν μουμιοποιηθεί. Κανείς δε γνωρίζει με βεβαιότητα άν τα θύματα ήταν παραπάνω απο 10. Ο Antony συνελλήφθει απο την αστυνομία το 2009.



Το σπίτι της Lizzy Borden

\

Μια μάλλον παλιά υπόθεση που χρονολογείται από το 1892, είναι της Lizzy Borden που εκοψε σε μικρά κομμάτια τον πατέρα και τη θετή μητέρα με ένα τσεκούρι ,στο σπίτι οπου έμενε μαζί τους. Ήταν Αύγουστος και το καλοκαιρι ήταν ασφυκτικά ζεστό ακόμη και για τη Μασαχουσέτη. Η Lizzy πήγαινε στην εκκλησία , διδασκε στο κατηχητικό και θεωρούνταν μία αξιοσέβαστη κοπέλα.Στην ογό Νο. 92 Second Street, Φολ Ρίβερ, Μασαχουσέτη, μια υπηρέτρια ξεκουραζόταν  στη σοφίτα όταν Λίζι έκοβε το ζευγάρι σε κομμάτια. Όπως ο γιατρός περιέγραψε αυτή  τη σκηνή:. "Το κεφάλι του άνδρα ήταν ελαφρώς γερμένο προς τα δεξιά και το πρόσωπό του είχε υποστεί έντεκα χτυπήματα Ένα μάτι είχε κοπεί στο μισό και προεξέίχε από το πρόσωπό του, η μύτη του είχε αποκοπεί  ... Η Λίζι δεν βρέθηκε ένοχη για για φόνο. Το σπίτι είναι τώρα ένα θέρετρο- μια ρομαντική απόδραση, για όποιον θέλει να πάει.



Το σπίτι του Robert Coleman



Ο Robert δολοφόνησε  τη σύζυγό του Sherri και δύο αγόρια τους, Garrett, 11, και Gavin, 9,μέσα στο σπίτι τους.. Το σπίτι βρίσκεται στην Κολούμπια, του Ιλινόις και τελικά αγοράστηκε  Μάιο του 2010 από την Wells Fargo Bank στο ποσό των $ 256,419.96.



Το σπίτι του Gary Ridgeway


Στις 15 Αυγούστου 1982, ένας ψαράς που  έκανε ένα χαλαρό γύρο  αλιείας ,έπιασε περισσότερα ''ψάρια'' από όσα περιμενε εκείνη την ημέρα. Αποδείχθηκε ότι ο Gary Ridgeway, ο πράσινος δολοφόνος ποταμών, είχε χρησιμοποιήσει το ίδιο ποτάμι για  να ρίξει τα γυμνά σώματα των άτυχων γυναίκων που δολοφονούσε. Η υπόθεση αυτή ήταν η μεγαλύτερη και πιο δαπανηρή έρευνα που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία των ΗΠΑ. Δύο εκατομμύρια δολάρια αργότερα και ο Gary Ridgeway τελικά συνελήφθη. Ικανοποιημένοι οι υπάλληλοι  του νόμου ήξεραν ότι δεν θα έβρισκαν πλέον γυμνές γυναίκες σφηνομένες ανάμεσα στα βράχια του ποταμού με ψάρια στο στόμα τους.. Συνολικά 18 γυναίκες δολοφονήθηκαν από το πράσινο δολοφόνο ποταμών.



Το σπίτι του Kang-Hyuk Choi



Ακόμα μία περίπτωση ταφής μέσα στο σπίτι ενός δολοφόνου. Ο  Kang-Hyuk Choi 32 ετών χρησιμοποιούσε  αυτό το σπίτι της οδού  Tenafly Road στο Tenafly, NJ ως τον τόπο εγκλήματος στον οποίο οι φίλοι του, Ντου Soo Seo, 70ετών   Kim Yoo Bok  58 ετών, και ο γιος της, Kim Il Χαν 28 ετών θα έχουν αποσυντεθεί. Ευτυχώς,ο  Choi συνελήφθη το 2008.