English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Notorious B.I.G. - Ο θάνατος και το μερος που δολοφονηθηκε

www.tips-fb.com

Στις 7 Μαρτίου 1997, o Notorious B.I.G. "Biggie Smalls" παρακολούθησε τα  11α ετήσια βραβεία μουσικής Soul Train που πραγματοποιήθηκαν στο Auditorium  στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Εδώ είναι ο Biggie στα παρασκήνια στην εκδήλωση με τον Sean "Puff Daddy" Combs μια ημέρα πριν από τη δολοφονία του ...





Στα βραβεία ο  Biggie κλήθηκε να παρουσιάσει το βραβείο για το R & B / Soul Single  

Το επόμενο βράδυ στις 8 Μαρτίου, ο Biggie,ο Puffy και ο Bad Boy πηγαν σε ένα πάρτυ του  Μουσείου Petersen Automotive που βρίσκεται στην οδο  6060 Wilshire Boulevard Λος Άντζελες 90036.



Εδω είναι μερικές φωτογραφιες  του B.I.G. και του Puff Daddy στο πάρτυ






Εδώ είναι ο Biggie και ο Puff  καθώς φεύγουν απο το πάρτυ λίγη ώρα πριν τη δολοφονια



Στις 9 Μαρτίου του  1997, γύρω στις 12:30 π.μ., αφου  Πυροσβεστική Υπηρεσία έκλεισε το πάρτυ λόγω του υπερπληθυσμού, ο Biggie έφυγε από το πάρτυ με τη συνοδεία δύο GMC Suburbans για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του. Ο B.I.G. κάθησε  στο κάθισμα του συνοδηγού μαζί με τους συνεργάτες του, Damion "D-Roc" Butler και Junior MAFIA Ο Puffy πήγε  στο άλλο όχημα μαζί με τους με τρεις σωματοφύλακες. Γύρω στις 12:45 πμ, στο κόκκινο φανάρι στη γωνία του Fairfax και Wilshire Blvd, περίπου 50 μέτρα από The Petersen Automotive Museum,ο Christopher Wallace Smalls και ο Biggie πυροβολήθηκαν στο στήθος τέσσερις φορές από έναν Αφροαμερικανό ντυμένο  με ένα μπλε κοστούμι και ένα παπιγιόν.





R.I.P


Notorious B.I.G (1972-1997)