English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Ανεξιχνίαστοι φονοι του Hollywood - Natalie Wood

www.tips-fb.com
Natalie Wood


Ποια ήταν;

Η 43 χρονη Natalie Wood ήταν μία πολύ επιτυχιμένη ηθοποιός του Hollywood γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες West side story και Rebel without a cause μαζί με τον James Dean.
Ηταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Robert Wagner μέχρι και τη στιγμή του θανάτου της. Οι δυο τους είχαν μία μακρχρόνια θυελλώδη σχέση αφόυ χώρισαν το 1957 και ξαναπαντρεύτηκαν το 1972.



Η υπόθεση

Το πρωί της 28ης του Νοέμβρη τυ 1981, το σώμα της Wood βρέθηκε να επιπλέει σε έναν όρμο του νησιού  Catalina Island . Την νύχτα πριν απο το θάνατο της η ηθοποιός βρισκόταν σε ένα σκάφος μαζί με τον σύζυγό της Robert Wagner, και τον φίλο τους,επίσης ηθοποιό, Christopher Walken. 



Θεωρίες

Στον απόηχο του θανάτου της, οι αρχές έφτασαν στο συμπέρασμα ότι η Wood είχε πάει το βράδυ να πάρει μια βάρκα από την αποβάθρα, και απλά έπεσε στο νερό. Ωστόσο, εκείνη τη νύχτα η Wood  και ο Wagner εθεάθησαν να καυγαδίζουν. Η Natalie Wood επίσης,είχε μεγάλη φοβία με το νερό, καθιστώντας την απολογία του Wagner ότι πήγε να παρει τη βάρκα απο την αποβάθρα, μή πιστευτή. Ο καπετάνιος του σκάφους, Dennis Davern έγραψε σε ένα βιβλίο του το 2010 ότι πιστεέυει πως ο Wagner ήταν υπεύθυνος για το θάνατο της Wood, καθώς και ότι ο Wagner δεν αναζήτησε τη γυναίκα του τη νύχτα που εξαφανίστηκε.




Η ιστορία σήμερα



Την 29η Νοεμβρίου 1981, στις 8 το πρωί το άψυχο σώμα της Wood βρέθηκε να πλέει κοντά στο νησί Santa Catalina, ένα μίλι μακριά από το σκάφος στο οποίο η 43χρονη ηθοποιός, ο σύζυγός της και ο επίσης ηθοποιός Christopher Walken περνούσαν ολιγοήμερες διακοπές.  ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για το θάνατό της, ο οποίος μέχρι πρότινος οφειλόταν σε ατύχημα. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, η Wood είχε πολλές ανεξήγητες μελανιές στα χέρια, τους καρπούς και το λαιμό της, γεγονός που δείχνει ότι τραυματίστηκε πριν πέσει στο νερό. Γι’ αυτό το λόγο τροποποιήθηκε το πιστοποιητικό θανάτου της κι από "τυχαίο πνιγμό" άλλαξε σε "πνιγμό και άλλους απροσδιόριστους παράγοντες". Η υπόθεση άνοιξε ξανά το Νοέμβριο του 2011 μετά τη συνέντευξη του καπετάνιου του σκάφους, Dennis Davern, στο NBC, ο οποίος παραδέχτηκε ότι κατά την αρχική έρευνα είχε πει ψέματα στην αστυνομία και ότι εκείνο το βράδυ ένας καβγάς μεταξύ του Wagner και της Wood οδήγησε στο θάνατό της.

To 2008 κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Wagner με τίτλο "Ρieces of Μy Ηeart". Αναφερόμενος σε εκείνη τη μοιραία νύχτα είχε πει ότι είχε έναν έντονο καβγά με τον Walken, σε σημείο που έχασε την ψυχραιμία του και έσπασε ένα μπουκάλι κρασί πάνω στο τραπέζι, κάνοντας τη Wood να πάει στην καμπίνα της. Γύρω στα μεσάνυχτα πήγε στην καμπίνα και ανακάλυψε πως η γυναίκα του έλειπε.


Η Natalie Wood και ο σύζυγός της Robert Wagner φωτογραφίζονται στο σκάφος τους "Splendor", δύο εβδομάδες πριν την τραγωδία.










Στις 28 Δεκεμβρίου του 1957, η Natalie Wood και ο Robert Wagner, λίγους μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης.



Το χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ έμεινε μαζί μέχρι το 1962 και η Natalie το 1969 παντρεύτηκε τον Βρετανό κινηματογραφικό παραγωγό Richard Gregson με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, τη Natasha.







H Natalie και ο Richard χώρισαν τον Αύγουστο του 1971 όταν η ηθοποιός αντιλήφθηκε ότι ο σύζυγός της διατηρούσε ερωτική σχέση με τη γραμματέα της. Η απόφασή της να δώσει τέλος στο γάμο της προκάλεσε την έντονη ρήξη με τη μητέρα της, η οποία υποστήριζε πως έπρεπε να τον συγχωρήσει για χάρη του παιδιού της




Ωστόσο, εκείνο το διάστημα η ηθοποιός συναντήθηκε τυχαία σε ένα εστιατόριο με τον Robert και φούντωσε ξανά η φλόγα μεταξύ τους. Πέντε μήνες μετά την επανασύνδεσή τους παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά πάνω στο σκάφος τους "Splendor", στο οποίο 7 χρόνια μετά θα έχανε τη ζωή της.