English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Ο μπασίστας των Alice in Chains , Mike Starr, πέθανε εδώ

www.tips-fb.com



Ο Mike Starr ήταν ο αρχικός μπασίστας των Alice In Chains. Ήταν μέλος των Alice In Chains από την ίδρυση τους το 1987 μέχρι το 1994, όταν έφυγε από το συγκρότημα, ενώ έκαναν περιοδείες για το άλμπουμ τους "Dirt".



Κατά τη στιγμή της αναχώρησής του το Φεβρουάριο του 1994, ο Layne Staley, δήλωσε ότι  η αναχώρηση του Starr από τους Alice in Chains προήλθε από "απλά μια διαφορά στις προτεραιότητες. Θέλαμε να συνεχίσουμε έντονες περιοδείες και ο Mike ήταν έτοιμος να πάει στο σπίτι." Ο Starr ο οποίος εμφανίστηκε σε μια εποχή της Celebrity Rehab αργότερα είπε ότι τον έδιωξαν από το συγκρότημα λόγω της τοξικομανίας του.


Στις 8 Μαρτίου 2011 και ώρα 13:45, ο  Starr βρέθηκε νεκρός σε αυτό το  σπίτι στο Σολτ Λέικ Σίτι και ο θάνατος του προήλθε απο υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο συγκάτοικός του δήλωσε ότι ο Starr προφανώς πέθανε από ένα θανατηφόρο μείγμα μεθαδόνης και φαρμακευτική αγωγής για το άγχος.

S. Richard Street Salt Lake City, UT 84115 
Το σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο Mike Starr


Ο Μικε Starr συνελήφθη τρεις εβδομάδες νωρίτερα στο Salt Lake City στις 17 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας στο αυτοκίνητο του. Οι ξιωματικοί της αστυνομίας δήλωσαν πως είχε στην κατοχή του παράνομα συνταγογραφοημένα φαρμακα, συμπεριλαμβανομένου  του παυσίπονου Opana,  γνωστο ως οξυμορφόνη, και τα χάπια alprazalam, που  χρησιμοποιούνται  για τη θεραπεία του άγχους και κρίσεις πανικού. 

Εδώ είναι η φωτογραφία από την σύλληψη του,λίγο πριν πεθάνει


Mike Starr (April 4, 1966 – March 8, 2011)