English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Η δολοφονία του Tupac Shakur (2Pac) στο Las Vegas, Nevada και το τελευταίο βίντεο πριν το θάνατο του

www.tips-fb.com

Τη νύχτα της 7ης  Σεπτεμβρίου του 1996, ο Tupac Shakur και ο  Suge Knight  παρακολούθησαν το  αγώνα πυγμαχίας των Mike Tyson - Bruce Seldon στο MGM Grand στο Λας Βέγκας της Νεβάδα. Ο αγώνας διήρκεσε μόνο 120 δευτερόλεπτα.Μετά από έναν αγώνα στο λόμπι του ξενοδοχείου ο  2Pac και ο Suge σχεδίαζαν να πάνε σε ένα κλάμπ. Ο Suge  οδήγησε  τη  μαύρη BMW 750iL του 1996 του Τupac εκείνη τη νύχτα.


Στις 10:55 μ.μ., ενώ σταμάτησαν σε ένα κόκκινο φανάρι, ο Tupac άνοιξε το παράθυρό του και ένας φωτογράφος πήρε αυτή τη φωτογραφία παρακάτω.


Οδηγούσαν στον δρόμο όπου και παιζόταν η ταινία Makaveli όταν στις 11:05 μ.μ. έκλεισαν  το στερεοφωνικό γιατι ηταν πάρα πολύ δυνατά και ενοχλούνταν ο κόσμος. Μετά  σταμάτησαν στην οδό  Flamingo σε ένα κόκκινο φανάρι στο Koval Lane. Στις 11:15 μ.μ. σε αυτό ακριβώς το σημείο κάτω, ένα λευκό 4-θυρο cadillac  πάει μέχρι την πλευρά του συνοδηγού της BMW.


Σύμφωνα με μια μαρτυρία, δύο άνδρες βγήκαν από την Cadillac και πυροβόλησαν 13 φορές με ένα Glock πιστόλι διαμετρήματος 0,40 στην BMW λιγότερο από 13 μέτρα μακριά. Ο Tupac, που  καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού του αυτοκινήτου, έχει χτυπηθεί τρεις φορές, στο δεξί του χέρι, και στο στήθος του,του ήταν και η θανατηφόρα πληγή. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Tupac επιχείρησε να πηδήσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, καθώς τον πυροβολούσαν, αλλά ο Suge τον τραβηξε κάτω στο κάθισμα. Δύο ελαστικά είχαν τρυπηθεί στον καταιγισμό των πυρών. ο Suge είχε ένα μικρό τραύμα στο κεφάλι ή το λαιμό του. Ο Suge γύρισε στον  Tupac και τον ρώτησε "Είσαι καλά Pac;" Ο Tupac, αφου είδε το τραυμα στο κεφάλι του Suge γύρισε και του είπε: “Me? You’re the one shot in the mutha-fuckin’ head!”



tupac_shooting_bmw_suge_2pac_death_las_vegas

Σε μία  μονάδα εντατικής θεραπείας  το απόγευμα της 13ης Σεπτεμβρίου, 1996 (Friday the 13th), ο Tupac Shakur πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον αναζωογονήσουν αλλά δεν μπορεσαν να εμποδίσουν αιμορραγία του. Η μητέρα του, Afeni, πήρε την απόφαση να πει στους γιατρούς να σταματήσουν. Ήταν νεκρός στις 16:03 μ.μ.


Εδώ είναι το τελευταίο βίντεο οπου ο Tupac ζούσε