English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

«Έσβησε» ο γιος του Anthony Quinn

www.tips-fb.com


ANTHONY QUINN - FRANCESCO QUINN

Σε ηλικία μόλις 48 ετών «έφυγε» ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού Anthony Quinn. Ο Francesco Quinn έκανε τζοκινγκ με το γιο του Max, στη συνοικία La Costa στο Malibu, όταν έπεσε κάτω χάνοντας τις αισθήσεις του. Οι άνθρωποι που ήταν κοντά του έτρεξαν να τον βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ανακοινώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος οφείλεται πιθανόν σε καρδιακή προσβολή. 


Γεννημένος στη Ρώμη στις 22 Μαρτίου 1963, ο Francesco Daniele ήταν ένα από τα 13 παιδιά του Anthony Quinn, ενώ η μητέρα του, Iolanda, ήταν διακεκριμένη σχεδιάστρια ρούχων. Ο Francesco ακολούθησε τα βήματα του διάσημου πατέρα του. Στη μεγάλη οθόνη εμφανίστηκε το 1986, στην ταινία του Oliver Stone «Platoon», ενώ έπαιξε και σε τηλεοπτικές παραγωγές όπως «The Young and the Restless» (Ατίθασα Νιάτα»,  «NCIS», «The Shield» αι «24».


Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος για δεύτερη φορά με τη Valentina Castellani - Quinn και είχε αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά. Όπως δήλωσε η γυναίκα του «Ο Francesco ήταν αδελφή ψυχή μου και ο καλύτερος πατέρας για τη Sofia, τη Michela και τον Max. Θα τον αγαπώ για πάντα».
Ο πατέρας του, Anthony Quein, ο οποίος πέθανε το 2001 σε ηλικία 86 ετών, κέρδισε δύο φορές Oscar δεύτερού ανδρικού ρόλου, για την τανία «Viva Zapata» το 1952 και «Lust for Life» το 1956.