English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο ηθοποιός Bubba Smith R.I.P

www.tips-fb.com



Σε ηλικία μόλις 66 ετών ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Bubba Smith βρέθηκε νεκρός σήμερα στο σπίτι του στο Los Angeles. Όταν η αστυνομία μετά από κλήση, έφτασε στο σπίτι του ηθοποιού στην περιοχή Baldwin Hills γύρω στις 13:00 τοπική ώρα, ο Bubba Smith ήταν ήδη νεκρός. Παρόλο που τα αίτια θανάτου δεν έγιναν γνωστά, ο θάνατός του φαίνεται να προήλθε από φυσικά αίτια.


 


Ο ύψους 2 μέτρων Bubba, όπως ήταν γνωστός, ξεκίνησε την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής καταφέρνοντας να γίνει διάσημος ως παίκτης του Κολλεγιακού Πρωταθλήματος από τη θέση του αμυντικού για την ομάδα του  Michigan State University. Με την ίδια ομάδα συμμετείχε το 1966 και στον περίφημο  «Αγώνα του Αιώνα» εναντίον του  University of Notre Dame. Τελικά το 1988 μπήκε στο «College Football Hall of Fame», με την ιαχή  «Kill Bubba, Kill» να γράφει ιστορία. Γύρω στα τέλη του 1970, μετά από την πολύ πετυχημένη καριέρα του στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο, έγινε τελικά ηθοποιός, καταφέρνοντας να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood!

 
 


Η εμβληματική φιγούρα του Bubba Smith που το πραγματικό του όνομα ήταν Charles Aaron Smith, έγινε περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τις έξι συμμετοχές του από τις επτά ταινίες της «Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής» (Police Academy). Ο ίδιος κατάφερε ως «Moses Hightower» να γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία και αναγνώριση. Στο ενεργητικό του είχε ρόλους και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές όπως Married With Children, «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» και «Taxi».