English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Τα ξενόδοχεία οπου βρέθηκαν νεκροί πολλοί διάσημοι!

www.tips-fb.com
Chelsea Hotel, New York

O Sid Vicious μπασίστας των Sex Pistols μαχαίρωσε την 20 χρονη φίλη του Nancy Laura Spungen μέχρι θανάτου στο δωμάτιο Νο 100 του ξενοδοχείου στις 12 Οκτωβρίου του 1978. Ενα χρόνο μετά ο Sid πέθανε απο μία εσκεμένη υπερβολική δόση ηρωίνης σε ηλικία 21 ετών.

Επίσης και ο ποιητής  Dylan Thomas  πέθανε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αλλά μεταφέρθηκε κατευθείαν σε νοσοκομείο που απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ritz-Carlton, Sydney


Ο Michael Hutchence  τραγουδιστής του Αυστραλιανού συγκροτήματος INXS κρεμάστηκε με μία δερμάτινη ζώνη στο δωμάτιο 524 του ξενοδοχείου Ritz-Carlton του Σίδνεϊ στις 22 Νοεμβρίου του 1997.

 Η καθαρίστρια του ξενοδοχείου βρήκε το σώμα του 37χρονου τραγουδιστή κρεμασμένο πίσω απο την πόρτα το επόμενο πρωί.

Hotel d'Alsace, Paris


Στις 30 Νοεμβρίου του  1900 ο Όσκαρ Ουάιλντ πέθανε το δωμάτιο 16 του ξενοδοχείου. Ο Wilde ήταν 46 ετών και η υγεία του δεν ήταν πολύ καλή μετά απο μία εγχείρηση που είχε κάτι στο αυτί για μία μόλυνση που του είχε προκληθεί. Τελικά πέθανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου απο μηννιγγίτιδα. Σημερα το ξενοδοχείο έχει μετονομαστεί σε L'Hôtel.

 Ambassador Hotel, Los Angeles


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 5 Ιουνίου 1968, ο Robert F Kennedy πυροβολήθηκε από τον Sirhan Sirhan καθώς  έφευγε απο την Πρεσβεία του Ambassador Hotel μέσω της κουζίνας. Το ξενοδοχείο βρίσκετια στην οδό 3400 Wilshire Boulevard και χρησιμοποιούνταν για απονομές βραβείων αλλα και σκηνές απο τη ταινία The Graduate γυρίστηκαν εκεί. Το ξενοδοχείο έκλεισε το 1989 αλλα ακόμα και ως άδειο κτίριο χρησιμοποιήθηκε για γυρίσματα σε ταινίες μεταξύ των οποίων είναι το "Pretty Woman", το "Forrest Gump", το "LA Story" και το "Apollo 13".

Chateau Marmont, Los Angeles

 


O Τζον Μπελούσι ήταν 33 χρονών όταν πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης και κοκαΐνης μαζί  στις 5 Μαρτίου  του 1982 στο ξενοδοχείο Chateau Marmot.
Εμενα στο Bungalow 3 του εξαιρετικά δημοφιλούς ξενοδοχείου της οδού Sunset Strip. Ο Robin Williams και Robert De Niro λέγεται πως  τον επισκέφθηκαν στο μπανγκαλόου τη νύχτα που πέθανε, όταν ο ηθοποιός γλεντούσε στο πάρτι που έκανε εκεί.

The Lorraine Motel, Memphis
 Στο ξενοδοχείο Lorraine Motel , που τώρα είναι Μουσείο Πολιτικών Δικαιωμάτων, πέθανε ο ακτιβιστής και αγωνιστής των δικαιωμάτων των έγχρωμων ανθρώπων, Martin Luther King Jr. Ο Martin Luther King πέθανε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγης 306 του ξενοδοχείου όπου μεταφέρθηκε  όταν τον πυροβόλησε ένας ελευθερος σκοπευτής στις  4 Απριλίου του 1968. Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατό του ο Martin Luther King Jr κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης και το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας.

Palazzo Vendramin-Calergi


Στο ξενοδοχειο Palazzo Vendramin που βρίσκεται στη Βενετία πέθανε ο μεγάλος συνθέτης Richard Wagner το 1883 ένα γεγονός που ενέπνευσε τον συγγραφέα Thomas Mann για να γράψει τη νουβέλα ''Θάνατος στη Βενετία''

Hotel Ritz, Paris


Η σχεδιάστρια μόδας Coco Chanel ήταν 87 ετών όταν πέθανε στο ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι στις 10 Ιανουαρίου του 1971. Η Coco Chanel  ζούσε σαυτό το ξενοδοχείο σχεδόν 30 χρόνια
Επίσης η πριγκίπισα Νταιάνα μόλις αφησε το ξενοδοχείο Ritz όπου διέμενε, έδωσε ραντεβού με το θάνατο αφού έχασε τη ζωή της λίγη ώρα μετά σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1997.


Hotel New Yorker, New York City


Ο Nikola Tesla ο ξεχασμένος ''τρελός επιστήμονας '' πέθανε στο ξενοδοχείο New Yorker στις 7 Ιανουαρίου του 1943 σε ηλικία 87 ετών

 Highland Gardens Hotel

 Η τραγουδίστρια Janis Joplin πέθανε στο ξενοδοχείο Landmark Motor Hotel οπου αργότερα μετονομάστηκε σε  Highland Gardens Hotel.Η Janis πέθανε στις 4 Οκτωβρίου του 1970 απο υπερβολική δόση ναρκωτικών. Επίσης πολϋ πελάτες του ντίλερ ναρκωτικών της τραγουδίστριας βρέθηκαν νεκροί στο ίδιο ξενοδοχείο.


Hotel Samarkand — London, England



 Το 1970 ήταν μία δύσκολη χρονιά για το ρόκ. Ενα μηνα πριν πεθάνει η Janis Joplin πέθανε ο κιθαρίστασ και ροκ τραγουδιστής Jimmy Hendrix στο ξενοδοχείο Hotel Samarkand του Λονδίνου. Στις 18 Σεπτεμβρίου του 1970 ο Hendrix βρέθηκε νεκρος στο δωμάτιο της φίλης του όταν πέθανε απο αναρόφηση μετά απο χρήση υπνωτικών χαπιών σε συνδυασμό με κρασί.Το κτίριο δεν λειτουργεί πλέον σαν ξενοδοχείο αλλα όποιος θέλει μπορεί να μείνει στο δωμάτιο 507 οπου πέθανε ο Jimi Hendrix αρκεί να προλάβει να το κλείσει.


Hard Rock Hotel and Casino — Hollywood, Florida


Το κουνελάκι του Playboy  Anne Nicole Smith πέθανε στο ξενοδοχείο Hard Rock Hotel απο υπερβολική δοση χαπιών στις 8 Φεβρουαρίου του 2007 στο δωμάτιο 609 . 6 μήνες νωρίτερα είχε πεθάνει ο πρωτοτοκος γιός της απο ναρκωτικά

Swissôtel Nai Lert Park Hotel — Bangkok, Thailand

 Ο καθένας ξέρει πως η Ταυλάνδη είναι το μέρος που μπορεί κάποιος να εκπληρώσει τις τρελλές σεξουαλικές του επιθυμίες. Αλλα μερικές φορές η σεξουαλική απόκλιση μπορεί να σκοτώσει. Στις 4 Ιουνίου του 2009 ο ηθοποιός David Carradine βρέθηκε γυμνός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ενώ ήταν κρεμασμένος απο ένα σχοινί μέσα στην ντουλάπα. Ο ηθοποιός το έκανε για να νοιώσει την αυτοερωτική ασφυξία και την αίσθηση του πνιγμού που φέρνει σεξουαλική ικανοποίηση. Αυτό όμως του κόστισε τη ζωή του.



REST IN PEACE...