English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

10 Ηθοποιοι που πεθαναν πριν δουν την τελευταια τους ταινια

www.tips-fb.com
10. John Candy: 1950 – 1994

O John Candy ήταν ένας ταλαντούχος κωμικός ηθοποιός. Είχε όμως τα τελευταία χρόνια της ζωής του προβλήματα υγείας απο το μεγάλο του βάρος. Έκανε μία προσπάθεια για χάσιμο κάποιων κιλών αλλα μια νύχτα που πήγε να κοιμηθεί δεν ξαναξύπνησε. Ο John Candy πέθανε απο ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του. Ένα διπλό σώμα χτησιμοποιήθηκε για να τελειώσει η τελευταία του ταινία  Michael Moore’s Canadian Bacon

9. Spencer Tracy: 1900 – 1967




74 ταινίες και 9 υποψηφιότητες για Οσκαρ,για τον καλύτερο ηθοποιό, απο τα οποία τα 2 κατάφερε να τα κερδίσει. Επίσης του δόθηκε ο τίτλος του καλύτερου άνδρα ηθοποιού. Στην ηληκία των 67 ο Spencer Tracy υπαίστει καρδιακή προσβολή 17 μέρες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τελευταίας του ταινίας Guess Who’s Coming to Dinner. Ποτέ δεν πρόλαβε να δεί ολοκληρωμένη την ταινία.
8. Clark Gable: 1901 – 1960


Το παρατσούκλι του ήταν «Ο βασιλιάς του Χόλιγουντ».Πρωταγωνίστησε σε 67 ταινίες μέσα στις οποίες ήταν το  Mutiny on the Bounty και το Gone With The Wind. Το ΝΟέμβριο του 1960 ο Clark πέθανε απο ανακοπή καρδιας σε ηλικία 29 ετών λίγο μετά απο την ολοκλήρωση ττην ης ταινίας The Misfits,  με συμπρωταγωνήστρια Marilyn Monroe
7. Aaliyah: 1979 – 2001
Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Aaliyah πέθανε το 2001 σε αεροπορικό ατύχημα στην ηλικία των 22. Η  Aaliyah μόλις είχε τελειώσει τις λήψεις του καινούργιου της βιντεο κλιπ και γυρνώντας το αεροπλάνο έπεσε. Επίσης της είχε δωθεί ένας ρόλος στην ταινια του δεύτερου Matrix αλλα οι παραγωγοί αποφάσισαν να μην συμπεριλάβουν τις σκηνές γιατι δεν ήταν αρκετές αφου δεν πρόλαβε να τις ολοκληρώσει.
6. Natalie Wood: 1938 – 1981
Παρότι οι κριτικές για την ηθοποιία της δεν ήταν καθόλου καλές η Natalie Wood κατάφερε να μείνει στη πρώτη θέση και πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως   West Side Story και  Rebel Without A Cause. Επίσης κερδισε Oscar, Bafta, και χρυσή σφαίρα στη διάρκεια της καριέρας της. Όλα αυτά όμως τελείωσαν απότομα όταν πέθανε απο πνιγμό το 1981 σε ηλικία 43 ετών ενώ έκανε τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας Brainstorm . Η ταινία παίχτηκε 2 χρόνια μετά το θάνατό της με μία μισοτελειωμένη σκηνή που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει.
5. Jean Harlow: 1911 – 1937
Η ξανθιά ''βόμβα'' συνήθιζε να παίζει ρόλους απο τους οποίους έγινε και sex symbol. Κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Saratoga η υγεία της άρχισε να εξασθενεί και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Τελικά πέθανε απο νεφρική ανεπάρκεια στις 6 Ιουνίου του 1937 στην ηλικία των 26. Η ταινία της με συμπρωταγωνιστή τον Clarke Gable παίχτηκε 2 μήνες μετά τον θάνατο της

4. River Phoenix: 1970 – 1993
Ο όμορφος και μυστητιώδης  River Phoenix ήταν ένα απο τα ανερχόμενα αστέρια του Χόλλυγουντ. Ο αδερφός του Joaquin Phoenix πέθανε σε ηλικία 23 ετών απο καρδιακή ανεπάρκεια αφού ήταν χρήστης ναρκωτικών και στην τελευταία του δόση είχε πάρει ηρωίνη μαζί με κοκαίνη. Ο River Phoenix πέθανε επίσης απο χρήση ναρκωτικών ουσιών. Η προτελευταία ταινία του  Silent Tongue παίχτηκε ένα χρόνο μετα το θάνατό του ενώ τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας  Dark Blood μπορεσαν να ολοκληρωθούν μόνο κατα το 90% και δεν είδε ποτέ το φώς της δημοσιότητας αφου δεν γινόταν να ολοκληρωθεί χωρίς τη συμμετοχή του ηθοποιού.

3.  Bruce Lee: 1940 – 1973
Ένα τέλειο παράδειγμα για το πως μπορεί να έχει κάποιος ένα τοσο καλογυμνασμένο σώμα και μία τόσο εξαιρετική υγεία έιναι ο Bruce Lee. Το λυπηρό με το θάνατό του έιναι πως ένας φίλος του του είχε δώσει τα παυσίπονα -τα οποία τελικά τον οδήγησαν στο θάνατο - για κάποιους πονοκεφάλους που είχε. Η τελευταία του ολοκληρωμένη ταινία Enter the Dragon κυκλοφόρησε 6 μέρες μετά το θάνατο του. Ο Bruce Lee ήταν μόλις 32.


2.Brandon Lee: 1965 – 1993
Ο γιός του  Bruce Lee , Brandon Lee,  ήταν μόλις 8 ετών όταν ο πατέρας του πέθανε και 20 χρόνια αργότερα τον ακολούθησε και ο ίδιος. Στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Crow , μία ταινία που έμελλε να τον κάνει διάσημο, σε μία σκηνή πυροβολισμού το ''ψεύτικο'' όπλο εκτοξευσε μία αληθινή σφαίρα η οποία οδήγησε στο θάνατο τον νεαρό ηθοποιό.Πολλοί λένε πως δεν ήταν απλά ένα ατύχημα.. Ο Brandon πέθανε στις 31 Μαρτίου του 1993. Για να ολοκληρωθεί η ταινία χρειάστηκε ντουμπλάρισμα και τον υπολοιπο ρόλο του τον υποδήθηκε άλλος ηθοποιός. Η ταινία προβλήθηκε τον Μάιο του 1994.

1. James Dean: 1931 – 1955
Η καριέρα του James Dean διήρκησε μόνο 4 χρόνια και έκανε μόλις 3 ταινίες. Ο James Dean  ήταν και εξακολουθεί να είναι μία σεξουαλική εικόνα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες.  Πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1995 σε ηλικία 24 ετών. Η ταινία του  Rebel Without A Cause κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά τον θάνατό του.