English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

.

Ο τραγουδιστής των Blind Melon, Shannon Hoon πέθανε στο λεωφορείο της περιοδείας τους εδώ..

www.tips-fb.com



Μετά από μια κακή  συναυλία των Blind Melon στο Χιούστον στις 20 Οκτωβρίου 1995, για τη στήριξη του νέου άλμπουμ "Soup" ο Shannon Hoon έκανε  χρήση  κοκαΐνης, ενώ έκαναν tour σε όλη τη χώρα. Το λεωφορείο τους πήγε σε ένα ξενοδοχείο στη Νέα Ορλεάνη το επόμενο πρωί. Ενώ η υπόλοιπη μπάντα ήταν στα δωμάτια της , ο Hoon επέλεξε να περιφέρεται στους δρόμους της πόλης. Τηλεφώνησε  στη φίλη του και μίλησε για σαράντα πέντε λεπτά και της είπε πόσο χάλια ήταν. Ηρέμησε και σε περίπου δέκα λεπτά έφυγε για να πάει να φάει κάτι , και στη συνέχεια πήγε στο The Smoothie King (κάτω) στην οδό Saint Charles Street και Canal Street, όπου πήγε σε ένα περίπτερο πήρε τηλέφωνο τη γραμμή βοήθειας ψυχικής υγείας οπου και μίλησε  για 45 λεπτά (σύμφωνα με έναν υπάλληλο του καταστήματος).


Μετά πήγε πίσω στο λεωφορείο αντί για το ξενοδοχείο, έβγαλε τα ρούχα του, εκτός από το σορτσάκι, διπλωσε πολύ τακτοποιημένα τα ρούχα του και ξάπλωσε στο κρεβάτι του Christopher Thorn, με κλειδωμένες τις πόρτες.

Μερικές εκθέσεις λένε ότι πέθανε ενώ το λεωφορείο τους ήταν σταθμευμένο στην οδό  St Charles Ave. στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή. Παρά το γεγονός ότι ο υπολοχαγός Defillo της Νέας Ορλεάνης είπε σε ένα περιοδικό εότι  Shannon Hoon κοιμόταν στο λεωφορείο με δύο ηχολήπτες όταν το λεωφορείο πήγε μέχρι το μέρος  της προετοιμασίας για την επομενη συναυλία τους.



Γύρω στις 13:30, ένας roadie πήγε να τον ξυπνήσει για το  soundcheck τους, και είδε τα πόδια του Shannon να βγαίνουν από την κουκέτα και  έτσι προσπάθησε να τον γαργαλήσει, αλλά δεν υπήρχε ανταποκριση. Ο  άνδρας προσπάθησε να τον ξυπνήσει,φωνάζοντας  το όνομά του και κουνώντας τον και έτσι κατάλαβε οτι κάτι δεν πάει καλα. Αρχισε να  ούρλιαζε στον οδηγό του λεωφορείου να καλέσει ένα ασθενοφόρο, ενώ ο διαχειριστής της περιοδείας  προσπάθησε να του κάνει CPR. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο, απλα διαπιστώθηκε ότι Shannon Hoon ήταν νεκρός. 
Ο Shannon Hoon πέθανε στην ηλικία των 28 από υπερβολική δόση κοκαΐνης.






 Shannon Hoon (September 26, 1967 – October 21, 1995)